tirsdag 18. mai 2010

Min nye hund..Millie :))

Håper alle har hatt en fin 17 mai feiring. Min samboer er på jobb i Nordsjøen så feiret med min fam, hadde koselig frokost hos Farmor, og middag hos mor og far.
Jeg mistet jo min lille Luca Lino for en måned siden, som har vært så trist. Men var no så heldig at tanten til Luca Lino, Millie skulle omplasseres og jeg fikk overta henne.
Hun er er en utrolig flott og snill tispe på litt over 3 år. Blitt så glad i henne. Hundene må jo også pyntes til 17 mai feiring. Se så flott hun er...
De fleste er vel tilbake på jobb igjen i dag. Jeg er jo i permisjon så har fri( skulle gjerne vært på jobb) Vært litt mye mat disse dagene, så no er det på med treningstøy å gå en tur.
Ha en strålende dag alle sammen..
Klemmer Anette og Millie

3 kommentarer:

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hun var nå bare skjønn;)
Lykke til med graviditet. Spennede med baby i vente.
Må du ha en fin tirsdag.
:)

Jannickes Hjemmekos. sa...

Hei
Skjønn hund, lille Millie. Jeg har to bichon frisé, en tispe og en gutt. Nå har jeg også en liten kattunge, men vet ikke om jeg får beholde henne. Spennende med graviditet; lykke til. God pinse.

salige lavendel sa...

Synd du mistet en trofast venn! Jeg har selv en liten hund, Prazsky Krysarik, så jeg vet hvor glad man blir i disse små nurkene. Godt at du fikk en liten trøst i Millie, hun ser søt ut.