mandag 22. februar 2010

Bursdag og blomster

Er i dag blitt 1år eldre, begynner snart å nærme meg en "old maid" Nei jeg har vel noen år igjen til det. Men selv føler jeg at jeg akkurat har fylt 18 år, hvor de 8 årene er blitt av. Tiden flyr og jeg føler dagene, mnd, og årene går fortere og fortere.
Min nevø på 3 år ringte å sa "gratulerer med dagen Anette, hvor gammel blir du? Jeg prøvde ta en Samantha (sex and the city) og svarte 25 år. Jammen fikk jeg svar tilbake. Nei tante Anette du er 26 år. " Ikke til å lure en 3 åring nei..latter
Men i år er jeg så heldig å ligge syk strak ut. Kanskje like greit da snøgudene ikke gir oss fred her i "regnbyen" Det snør, snør, snør ser ikke ut til å gi seg med det første heller. :))Da er det godt å ha familie i nærheten. Min svoger har måkt hele uteområdet mitt så kanskje jeg kommer meg på butikken og apoteket i morgen.haha.

Har også vært så heldig å fått bursdagsgave av min søster og fam. Roser og kort. Elsker det..Ikke minst tusen takk til min bestevennine for cd gaven i posten. Min vennine har funnet masse bilder av ting man ha vært med på opp igjennom tidene og laget det på DVD. Det er virkelig gaver som man setter pris på. Har sett den et par ganger i dag ja og mimret...hehe


Putene på kjøkkenstolene har jeg fått av farmor, og de er fra Tine K. Samme som jeg har i sengeteppe.
Bruka stolen min har fått ny rund pute fra Tine k, samme som lampeskjermen. Mangler bare en ny Hortesia plante i kuven.Da får jeg fortsette å spise c vitamin å bli bedre. Så blir det nok kake senere.


Ha en fin uke alle sammen.


Gode klemmer Anette

3 kommentarer:

Anne sa...

Gratulerer så masse masse me dagen skjønne deg!! Kjekt å se innlegg fra deg igjen! :) Kjipt at du har blitt syk da :( God bedring til deg! Ellers må jeg si at jeg bare elsker Bruka stolen din, og vil så gjerne ha! ;) Drikk varm te med honning i, så blir du nok fort frisk ;)

Klem Anne

Home and Cottage - Astrid sa...

Så fin blogg du har - og gratulerer med dagen! Hyggelig å høre at du liker Tine K - det gjør jeg personlig også og jeg har nå klart å snuse til meg fra innkjøperne våre, at de har plukket ut mye fint som kommer nå frem mot våren! Vi får glede oss :)

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ