mandag 22. februar 2010

Bursdag og blomster

Er i dag blitt 1år eldre, begynner snart å nærme meg en "old maid" Nei jeg har vel noen år igjen til det. Men selv føler jeg at jeg akkurat har fylt 18 år, hvor de 8 årene er blitt av. Tiden flyr og jeg føler dagene, mnd, og årene går fortere og fortere.
Min nevø på 3 år ringte å sa "gratulerer med dagen Anette, hvor gammel blir du? Jeg prøvde ta en Samantha (sex and the city) og svarte 25 år. Jammen fikk jeg svar tilbake. Nei tante Anette du er 26 år. " Ikke til å lure en 3 åring nei..latter




Men i år er jeg så heldig å ligge syk strak ut. Kanskje like greit da snøgudene ikke gir oss fred her i "regnbyen" Det snør, snør, snør ser ikke ut til å gi seg med det første heller. :))Da er det godt å ha familie i nærheten. Min svoger har måkt hele uteområdet mitt så kanskje jeg kommer meg på butikken og apoteket i morgen.haha.

Har også vært så heldig å fått bursdagsgave av min søster og fam. Roser og kort. Elsker det..



Ikke minst tusen takk til min bestevennine for cd gaven i posten. Min vennine har funnet masse bilder av ting man ha vært med på opp igjennom tidene og laget det på DVD. Det er virkelig gaver som man setter pris på. Har sett den et par ganger i dag ja og mimret...hehe


Putene på kjøkkenstolene har jeg fått av farmor, og de er fra Tine K. Samme som jeg har i sengeteppe.




Bruka stolen min har fått ny rund pute fra Tine k, samme som lampeskjermen. Mangler bare en ny Hortesia plante i kuven.



Da får jeg fortsette å spise c vitamin å bli bedre. Så blir det nok kake senere.


Ha en fin uke alle sammen.


Gode klemmer Anette

2 kommentarer:

Anne sa...

Gratulerer så masse masse me dagen skjønne deg!! Kjekt å se innlegg fra deg igjen! :) Kjipt at du har blitt syk da :( God bedring til deg! Ellers må jeg si at jeg bare elsker Bruka stolen din, og vil så gjerne ha! ;) Drikk varm te med honning i, så blir du nok fort frisk ;)

Klem Anne

Home and Cottage sa...

Så fin blogg du har - og gratulerer med dagen! Hyggelig å høre at du liker Tine K - det gjør jeg personlig også og jeg har nå klart å snuse til meg fra innkjøperne våre, at de har plukket ut mye fint som kommer nå frem mot våren! Vi får glede oss :)